Mengenai Kami

Sebuah syarikat bumiputera berdaftar yang menjalankan perniagaan fotografi secara sepenuh masa..Menyediakan perkhidmatan di seluruh malaysia..
Menjadikan hobi & minat yg mendalam dalam dunia fotografi sebagai kerjaya & karier secara lebih serious, berwawasan

No.Pendaftaran Syarikat: 001899079-A

Matlamat&visi:

Berjuang untuk bersaing dengan bangsa2 asing di Malaysia yang lebih awal menguasai perniagaan dalam industri fotografi dan seterusnya ke peringkat antarabangsa.

Membuka minda & memberi pendedahan kepada bangsa melayu kita mengenai keindahan seni fotografi

Selasa, 20 April 2010

Majlis Perkahwinan Roselee & Zura (Bora Ombak Ampang)

Selamat Pengantin baru kepada En. Roselee & isteri..semoga berbahagia & kekal sehingga akhir hayat..En Roselee ialah seorang ahli perniagaan berjaya dalam bidang perkapalan & maritim telah memilih Bora Ombak untuk menjayakan Majlis Resepsi mereka..Tahniah kepada pengurusan Bora Ombak Ampang kerana berjaya mengendalikan majlis yang penuh gilang gemilang & bersejarah buat En Roselee & isteriNurin Make Over diberi kepercayaan oleh pengantin perempuan untuk memberikan sentuhan pada wajahnya sebagai ratu sehari pada majlis yang bersejarah tersebut..Nurin yang merupakan juru make-up atris memang berpengalaman dan menghasilkan kerja yang berkualiti..syabas diucapkan..


disebabkan kt Bora Ombak ni banyak gunakan lampu Chandelliar & Sport light warna kuning, so saya mengekalkan situasi itu..tidak menukar WhiteBalance biar nampak originallity..kalau lampu yg digunakan merah..so biarlah ia kekal merah..kalau biru..biarlah nampak biru..apa yg org nampak keadaan pada majlis tu..biarlah sama dengan gambar yg terhasil untuk mengekalkan memori di majlis yg gemilang tersebutTiada ulasan: