Mengenai Kami

Sebuah syarikat bumiputera berdaftar yang menjalankan perniagaan fotografi secara sepenuh masa..Menyediakan perkhidmatan di seluruh malaysia..
Menjadikan hobi & minat yg mendalam dalam dunia fotografi sebagai kerjaya & karier secara lebih serious, berwawasan

No.Pendaftaran Syarikat: 001899079-A

Matlamat&visi:

Berjuang untuk bersaing dengan bangsa2 asing di Malaysia yang lebih awal menguasai perniagaan dalam industri fotografi dan seterusnya ke peringkat antarabangsa.

Membuka minda & memberi pendedahan kepada bangsa melayu kita mengenai keindahan seni fotografi

Rabu, 2 September 2009

birthday ilhan








akim sikecik: "
hehehe..ini kek aku yang punya..jap lagi aku nak tiup lilin ni..baru kau tau"



birthday boy..muhamad faris ilhan b. muhamad farid..majlis diadakan di Hotel Grand Blue Wave JB..










3 ulasan:

YuLaN CoQKod0K berkata...

comelnya baby tu..
tembam..
geram betoi bila tengok..

Wedding & Event Photography berkata...

tu la..tembam kan..abg pn geram..ada lagi gambar dia..tp blm upload..dlm proses

Wedding & Event Photography berkata...

Perkhidmatan kami utk Majlis Hari Jadi...

Kami ada menyediakan beberapa pakej utk majlis hari..Pakej bermula dari RM350..

Kenapa anda HARUS mengunakan perkhidmatan jurugambar utk abadikan majlis2 yg sangat bermakna utk anda:

1.) Sebesar & sehebat mana pun majlis2 yg anda buat...tetamu cuma akan ingat paling lama 1bulan..tetapi jika kita abadikan kenangan2 manis tu menggunakan perkhidmatan fotografi...ia akan dpt dijadikan tatapan&kenangan manis mungkin sehingga ke anak cucu

2.) untuk mendapatkan gambar yg cantik2..berbagai2 teknik,kesan cahaya,posing,pengalaman utk mengendali situasi sangat penting..hanya fotografi yg berpengalaman & terlatih sahaja boleh melakukannya..

3.) hasil gambar yg lebih cantik & kreatif dgn sentuhan proses editing hanya boleh dihasilkan oleh jurufoto yang mempunyai kemahiran dlm grafik design

4.)Perbezaan kualiti album jenis sticky,story book,foto book

sticky:- muka surat mudah tertanggal,gam pada lapik plastik akan menyebabkan gambar 4r akan berkulat untuk tempoh jangka masa panjang

Story book:- muka surat yg tebal tidak mudah koyak/tertanggal,jika permukaan terkena air..boleh lap dgn kain kering..gambar tidak akn rosak...hasil gambar lebih cantik,menarik,tertarik,memang berdebom2,boleh thn lebih lama mungkin sampai ke anak cucu

Foto book:- helaian muka surat nipis mcm kertas majalah...so mungkin lebih senang koyak jika anak2 kecil menyelaknya..kalau terkena air cepat rosak

Berminat untuk perkhidmatan kami?

email pada kami beserta detail majlis,lokasi,tarikh,no fon utk quotation harga2 pakej